Vintage / Pre-owned

VI FORTSETTER MED VINTAGE/PRE-OWNED KLOKKER!

Vintage/pre-owned vil si gamle/brukte klokker.

I en periode har vi testet ut interessen for vintage/pre-owned klokker med våre kunder her i Kristiansand. Interessen er stor og vi har bestemt oss for å fortsette med vintage og pre-owned klokker fremover. Nå ønsker vi å nå ut til enda flere kunder i hele Norge. 


Har du en klokke du ønsker å selge?  
FYLL UT SKJEMAET HER 

Så tar vi kontakt med deg. Som regel svarer vi deg samme dag, senest innen 7 dager. 

Bor du i Kristiansand området kan du ta med deg klokken og komme innom vår butikk, Rådhusgata 3 i Kristiansand, mandag til fredag mellom 09.30 og 16.00. Dersom du velger å komme på lørdager, så ta kontakt med oss på vintage.urspesialisten@gmail.com og avtal et tidspunkt med urmakeren når han er på jobb.


Hva skjer når du kommer med klokken din til oss?

Vi tar imot alle typer klokkemerker til vurdering. Når du kommer inn i butikken vil urmakeren snakke med deg og se på klokken din. Under samtalen vil han ta nødvendig sjekk på klokken før han gir deg tilbakemelding han ønsker å gjøre en handel med deg eller ikke. Dersom vi ønsker å kjøpe klokken av deg vil du få et pristilbud fra han.  Du får klokken din tilbake og kan tenke over pristilbudet. 


Hva er kriteriene for at vi ønsker å kjøpe klokken din?

Våre kriterier for å kjøpe klokken din kommer an på 

klokkens kvalitet og 

klokkens standard. 

Lett omsettelig 

pris


Det er viktig for oss hos Urspesialisten å kvalitetssikre handelen av klokkene. Vi har også et mål om at kundene med sikkerhet skal vite at klokkene vi selger er ekte vare og i god stand. Dette gjelder både ved nye og brukte klokker.

Alle Klokker blir solgt med 2 års garanti.

Filtrer etter

Meny

Innstillinger