Reimer og lenker

 

Har du sett forandringen på klokken din når du bytter reim eller lenke? Våre kunder blir så begeistret og en setning som ofte går igjen er: Oi, nei se på den du! Oao! Skulle jo tro jeg hadde fått meg en ny klokke ????

 

Lær reimer

Urspesialisten har reimer lær av god kvalitet.  Våre lærreimer er produsert av fagfolk som samarbeider med anerkjente garveriene i Frankrike og Italia. Vi har klokkereimer i størrelse fra 6 mm til 30 mm. Reimene deles inn i 4 kategorier

·       Classic

·       Fashion

·       Sport

·        Luxe

 

Syntetiske reimer

Vi tilbyr også våre kunder et rikt utvalg av det som kalles natoreimer hvor reimen er flettet av nylon eller silikon. Vi har mange ulike farger og fargekombinasjoner utstilt i vår butikk i Rådhusgata 3 i Kristiansand. Kom innom og sjekk vårt utvalg. Du kan velge mellom 14-30 mm reim. Denne kan med letthet vaskes i maskinen på 40 grader.

 

Metall lenker

Produsenten for våre metall lenker er kjent for god kvalitet på varene samt deres høyteknologiske produksjonsanlegg. De er ledende på markedet og har vunnet internasjonal pris for sitt arbeid.

Hos Urspesialisten kan du velge mellom et stort utvalg metall lenker i rustfritt stål, IP gul, svart rosa, og tofarget stål/gull dublé, satinert eller sandblåst. Størrelsene på våre lenker spenner seg fra 8 mm gull dublé lenke til 26 mm røff herremodell.

Meny

Innstillinger