DIN BESTILLING

Når vi mottar din bestilling, vil du motta en automatisk ordrebekreftelse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og sjekk at det stemmer med din bestilling. Skulle det vise seg å være avvik på din bestilling og mottatt ordrebekreftelse så ta kontakt med oss med det samme.

Vi hos Urspesialisten jobber alltid for at all informasjon på vår nettside skal være så riktig som mulig. Vi tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som vises på vår nettside. Bildene på våre produkter, kan se ulike ut på ulike skjermer. Vi kan ikke garantere at produktets eksakte utseende er slik kunden ser det på sin skjerm.

Prisene fra våre leverandører endres fra tid til annen. Vi tar derfor forbehold om prisendring hos oss som følge av dette.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av den dersom produktet er utsolgt. Skulle det vise seg at varen du bestilte var utsolgt vil du få tilbakemelding om dette.

GARANTI

I følge norsk og internasjonale regler er det minimum to års garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet kommer frem. Eksempler på varer som ikke har 2 års garanti er reimer og lenker.  Merkene Urspesialisten fører har ulik lengde på sin garanti. Ved kjøp varer fyller vi ut garantikortet i henhold til merkets retningslinjer og aktiverer disse elektronisk i kundens navn.

BETALING

I nettbutikken til Urspesialisten handler du på en enkel, trygg, sikker måte. Vi er en autorisert og godkjent forhandler av merkene vi fører. Vi har tilpasset vår virksomhet til kravene norske myndigheter, gjennom Distansehandel Norge, har trygg internetthandel. Vi har som mål å ha den absolutt beste sikkerhet rundt salg på internett, håndtering av personopplysninger og betaling. Fra kjøpsdato på våre varer følger det med 2 års garanti, dersom det ikke står noe annet.

Garantien dekker feil og mangler fra fabrikk, men dekker ikke normal slitasje på produktet. Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett i henhold til Angrerettloven.

Hvem kan handle på nett?

For å kunne handle på nett hos oss må du være minimum 15 år. Er du under 15 år må du få en myndig person til å bestille for deg. Dersom du ønsker å handle på kreditt må du være over 18 år.

Har du spørsmål så hjelper vi deg. Send gjerne en e-post. 

SIKKER BETALING

Når du handler i nettbutikken til Urspesialisten har du muligheten til å velge mellom ulike sikre betalingsmuligheter. Dette er de valgene du har:

• Betaling med VISA eller Mastercard
• VIPPS
• Eventuelt kan du ta kontakt med oss for å  overføre via nettbank.

 

Du vil bli belastet for ordrebeløpet når din pakke blir sendt fra oss.

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn det som står som totalsum i kassen tilkommer ved kjøp. Alle våre priser er oppgitt i Norske kroner.

Alle priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen.

Det gis gratis frakt over totalsum på 1000.-

Meny

Innstillinger